Algemeen nut beogende instelling (ANBI)

Philharmonie Gelre (contactgegevens) is onder de naam Stichting Symfonische Blaasmuziek Philharmonie Gelre (vestigingsplaats Arnhem, RSIN 810099214) opgenomen als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat u als Vriend mogelijk een extra belastingvoordeel heeft. Zie de site van de belastingdienst voor meer informatie.

Uw gift zal worden besteed aan de doelstelling die de stichting geformuleerd heeft (zie ook de hoofdlijnen van het beleidsplan). In de praktijk betekent dit dat uw gift gebruikt wordt voor het aanschaffen van bladmuziek, het afhuren van een concertlocatie en het promoten van onze concerten. In ons archief vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Aan het eind van ieder jaar maken we een jaaroverzicht met alle activiteiten (zie het jaaroverzicht van 2017).

Het stichtingsbestuur bestaat volledig uit vrijwilligers en zij ontvangen geen onkostenvergoeding of vacatiegeld (vergoeding voor het vervullen van hun functie). Onze dirigent ontvangt een salaris en reiskostenvergoeding conform de richtlijnen van de Bond voor Orkestdirigenten.

Financiƫle verantwoording

Concerten

Zondag 24 november 2019
Concert
Musis Sacrum, Arnhem

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.