Meespelen

Wij zoeken muzikanten om samen met ons mooie en aansprekende muziek te maken! Als je lid bent van Philharmonie Gelre, dan speel je in een harmonieorkest met een volledige bezetting en een goede dirigent. Je maakt muziek op hoog niveau voor een groot publiek en je geeft ongeveer acht concerten per jaar, waarvan één in Musis Sacrum. Je speelt samen met muzikanten uit heel Gelderland.

Enthousiast geworden en wil je een keer komen luisteren of meespelen? Neem dan contact op met Peter Jos de Jong (telefonisch via 06-52801993) of vul het onderstaande formulier in. Je kunt altijd een keer komen meespelen op een repetitie om de sfeer te proeven. We repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in het Olympus College in Arnhem-Zuid.


Aanmeldformulier

Naam:
Instrument (bekijk hier onze vacatures):
Niveau:
Neem bij voorkeur contact met mij op per telefoon
e-mail
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Opmerkingen:

Jubileumconcert
Italiaanse meesters
€15 | Bestel kaarten

Concerten

Zaterdag 14 oktober
Try-out concert met Psalm 150 uit Dinxperlo

Zondag 19 november
Jubileumconcert Italiaanse meesters
15:00 uur, Musis Sacrum, Arnhem
Bestel kaarten

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.