Gezocht: twee allround slagwerkers

De slagwerksectie bestaat momenteel uit drie muzikanten. Voor uitbreiding van de sectie zijn we op zoek naar twee ervaren slagwerker, onder andere voor het bespelen van de pauken en het melodisch slagwerk. Als je zin hebt om mee te spelen in een goed orkest met volledig slagwerkinstrumentarium, kijk dan hier voor meer informatie.

Gezocht: ervaren fagottist(e)

Zin om op hoog niveau muziek te maken? Kom dan spelen bij Philharmonie Gelre. Wij zijn op zoek naar een ervaren fagottist(e) met D-niveau. Als je geïnteresseerd bent, kijk dan hier voor meer informatie.

Gezocht: contrabassist(e)

Ons repertoire is erg veelzijdig en we spelen composities die breed geïnstrumenteerd zijn. Op dit moment zijn we op zoek naar een contrabassist om ons orkest te versterken. Speel je contrabas en lijkt het je leuk om in een groot symfonisch orkest te spelen? Kijk dan hier voor meer informatie.

En verder...

Ook als je een ander instrument bespeelt, ben je van harte welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen! Kijk hier voor meer informatie. Voor sommige secties (zoals dwarsfluit en hobo) is er op dit moment een wachtlijst.

Bekijk hier onze huidige bezetting.

Concerten

Zaterdag 2 - zondag 3 november 2019
Studieweekend
Wolfsberg, Kranenburg

Zaterdag 9 november 2019
Dubbelconcert met Harmonie Prinses Irene uit Huizen
(locatie volgt)

Zondag 24 november 2019
Concert
Musis Sacrum, Arnhem

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.