Najaarsconcert 2006

Zondag 26 november 2006
Aanvang: 14.30 uur
Grote Zaal Musis Sacrum
Entree 10 euro

Beschrijving

Op 26 november geeft regionaal harmonieorkest Philharmonie Gelre in de Grote zaal van het Musis Sacrum een bijzonder concert getiteld The Seven Wonders.
Op het programma staan de volgende werken:

The Seven Wonders of the Ancient WorldAlex Poelman
-- Pauze --
GodspeedStephen Melillo
HajjStephen Melillo
Yiddisch DancesAdam Gorb

Hajj is een compositie van de Amerikaanse componist Stephen Melillo, die de bedevaart naar Mekka van Moslims van over de hele wereld verbeeldt. Minstens zo beeldend is The Seven Wonders of the Ancient World, een groot concertwerk van de talentvolle Nederlandse componist Alex Poelman. Van een heel andere aard zijn de Yiddish Dances van Adam Gorb, vijf op Klezmer-melodie├źn gebaseerde dansen die ieder hun eigen karakter hebben.

De combinatie van deze muziek leidt tot een zeer bijzonder en veelzijdig programma dat zeker het beluisteren waard is voor alle liefhebbers van moderne blaasmuziek!

Concerten

Vrijdag 27 april 2018
Koningsdagconcert
14:00 uur, Stadhuishal, Arnhem

Vrijdag 4 mei 2018
Herdenkingsconcert
20:30 uur, Eusebiuskerk, Arnhem

Zondag 1 juli 2018
Zomerconcdert
Hotel Bakker, Vorden

Zondag 25 november 2018
Najaarsconcert
Musis, Arnhem

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.