HRFSTWND-concert Divertimento

Zondag 7 december 2014, 15:00 uur, zaal open vanaf 14:30 uur
Musis Sacrum, Arnhem
Entree: 15 euro voorverkoop / 17,50 euro aan de deur / 5 euro kinderen tot en met 12 jaar
Gelre-vrienden ontvangen in september een code waarmee ze één kortingskaart à 12,50 euro kunnen kopen. Zilveren vrienden krijgen één gratis kaart en Gouden vrienden twee gratis kaarten.

Wat kunt u verwachten?

Het centrale thema van dit HRFSTWND-concert is dansmuziek van alle tijden en van alle genres. Dus laat u meevoeren op het virtuoze Dances of Galanta van Kodály, de weergaloze Vuurvogel van Stravinsky, het prachtige Divertimento van Bernstein en de zwierige wals uit Doornroosje van Tsjaikovski. We dagen u uit om stil te blijven zitten bij Malando’s Olé guapa en het energieke Conga del fuego nuevo van Márquez.

Over HRFSTWND

Blaasmuziek is inmiddels een volwassen kunstvorm. Orkesten musiceren op hoog niveau en beschikken over goede repetitie- en opleidingsfaciliteiten. Het kader is professioneel geschoold en het instrumentarium is van de allerhoogste kwaliteit. Concerten worden gegeven in uitstekende concertzalen met evenwichtige programma’s, uitmuntende solisten en zelfs enkele premières. Om deze ontwikkelingen bij een groter publiek onder de aandacht te brengen is in 2007 de concertreeks HRFSTWND gestart. Door verschillende concerten met elkaar te verbinden en dit met aanvullende PR te ondersteunen komt deze jonge kunstvorm bij een groot publiek onder de aandacht. HRFSTWND is inmiddels een fenomeen. Professionele en semi-professionele blaasorkesten plannen hun concerten zo dat ze mee kunnen doen in de HRFSTWND-reeks.

HRFSTWND-concert 2014

Concerten

Vrijdag 27 april 2018
Koningsdagconcert
14:00 uur, Stadhuishal, Arnhem

Vrijdag 4 mei 2018
Herdenkingsconcert
20:30 uur, Eusebiuskerk, Arnhem

Zondag 1 juli 2018
Zomerconcdert
Hotel Bakker, Vorden

Zondag 25 november 2018
Najaarsconcert
Musis, Arnhem

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.