Shakespeare in music and words

Zondag 4 december 2016, 15:00 uur
Grote Zaal, Stadstheater Arnhem, Velperbinnensingel 10, Arnhem
Entree: 18 euro, t/m 12 jaar 7,50 euro

Klik hier om kaarten te bestellen.

Wat kunt u verwachten?

William Shakespeare schreef ruim 400 jaar geleden toneelstukken en sonnetten over grote levensthema’s als liefde, vriendschap, verraad en de dood. Hij wist menselijke emoties en verlangens zo te verwoorden dat mensen zichzelf herkenden in zijn personages en werden meegesleept in het drama en de verrassende ontwikkelingen die op hun pad kwamen. Shakespeare’s werk inspireerde hiermee componisten als Prokofjev, Bernstein en Reed om muziek te schrijven.

In Shakespeare in music and words laat Philharmonie Gelre samen met verteller en theatermaker Eric Robillard horen dat alles waar Shakespeare over schreef ook in 2016 nog actueel is. De muziekstukken worden door Eric Robillard aan elkaar geweven, op een toegankelijke en unieke, eigentijdse manier.

Shakespeare in music and words is op 4 december te zien en te horen in de Grote Zaal van Stadstheater Arnhem. Aanvang 15:00 uur, geschikt voor alle leeftijden.

Vriend van Philharmonie Gelre?

Vrienden van Philharmonie Gelre kunnen hun vrij- of kortingskaart(en) bestellen bij de penningmeester via penningmeester@philharmoniegelre.nl.

Zilveren Vrienden (vanaf €50 per jaar) ontvangen één vrijkaart.
Gouden Vrienden (vanaf €100 per jaar) ontvangen twee vrijkaarten.

Nog geen Vriend? Klik dan hier voor meer informatie.

Philharmonie Gelre

Concerten

Vrijdag 27 april 2018
Koningsdagconcert
14:00 uur, Stadhuishal, Arnhem

Vrijdag 4 mei 2018
Herdenkingsconcert
20:30 uur, Eusebiuskerk, Arnhem

Zondag 1 juli 2018
Zomerconcdert
Hotel Bakker, Vorden

Zondag 25 november 2018
Najaarsconcert
Musis, Arnhem

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.