Sponsort uw bedrijf ons?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Daarom zijn we op zoek naar structurele jaarlijkse sponsoring, maar ook naar bedrijven die op ad-hoc-basis een concert willen sponsoren. Van uw sponsorbijdrage kunnen we een concertzaal huren, muziek aanschaffen en reclame maken voor ons concert. In ruil daarvoor publiceren we uw naam en logo op ons promotiemateriaal en in ons programmaboekje. Steun ons! Wij investeren uw geld in ‘Cultuur in Gelre’.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor een basisbedrag van €50 plaatsen wij uw logo op onze website, die iedere maand minimaal 500 keer bezocht wordt. U kunt er ook voor kiezen om voor hetzelfde bedrag uw advertentie in onze programmaboekjes te laten opnemen (oplage najaarsconcert: 500 stuks). Voor €100 voegen wij uw logo toe aan onze concertposters en mag u een vlag ophangen in de grote zaal van het Musis Sacrum tijdens ons najaarsconcert.


Overzicht van de mogelijkheden

OmschrijvingBedrag per jaar
Uw logo op onze website (500 bezoekers per maand)€50
Uw advertentie in onze programmaboekjes (oplage 500)€50
Uw logo op concertposters en een vlag tijdens ons najaarsconcert€100
Hoofdsponsor: mogelijkheden in overleg€500

Wij staan geregistreerd bij de Belastingdienst als een Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat uw sponsorbijdrage van de belasting aftrekbaar is.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze voorzitter om uw wensen te bespreken.