Meespelen

Wij zoeken muzikanten om samen met ons mooie en aansprekende muziek te maken! Als je lid bent van Philharmonie Gelre, dan speel je in een harmonieorkest met een volledige bezetting en een goede dirigent. Je maakt muziek op hoog niveau voor een groot publiek en je geeft ongeveer acht concerten per jaar, waarvan één in Musis Sacrum. Je speelt samen met muzikanten uit heel Gelderland.

Enthousiast geworden en wil je een keer komen luisteren of meespelen? Neem dan contact op met Peter Jos de Jong. Dit kan telefonisch via 06-52801993, of stuur een mailtje met je instrument en niveau naar peterjos@philharmoniegelre.nl. Je kunt altijd een keer komen meespelen op een repetitie om de sfeer te proeven. We repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in het Olympus College in Arnhem-Zuid.

Concerten

Zaterdag 2 - zondag 3 november 2019
Studieweekend
Wolfsberg, Kranenburg

Zaterdag 9 november 2019
Dubbelconcert met Harmonie Prinses Irene uit Huizen
(locatie volgt)

Zondag 24 november 2019
Concert
Musis Sacrum, Arnhem

Vriend worden?

Wij zijn afhankelijk van schenkingen om onze muzikale activiteiten mogelijk te maken. Een kleine jaarlijkse bijdrage helpt daarbij al. Als u minimaal 20 euro per jaar doneert, krijgt u een kortingskaart voor ons najaars-concert in Musis Sacrum. U kunt zich hier aanmelden.